weeknieuws 25-29 maart

weeknieuws 25-29 maart

Zondag 24 maart 2024

Beste ouders en kinderen, 

 

We hadden met de kinderen een fantastische Iftar. Door alle reacties die we hebben ontvangen en de mooie avond zullen we volgend jaar de Iftar meenemen in de planning.   

 

Geen mobiele telefoons in de school 

Zoals in de schoolgids staat zijn wij een school zonder mobiele telefoons. Kinderen mogen deze wel meenemen maar niet zichtbaar zijn voor anderen. In de klassen zijn kluisjes waar een telefoon kan worden opgeborgen. We gaan weer extra streng zijn op de telefoons omdat we meer kinderen zien met een telefoon zichtbaar in de school.  

 

Ouderbetrokkenheid 

Vanwege de weinige aanmeldingen heeft het groepsgesprek over oudercontact vanmiddag niet plaats kunnen vinden helaas. Wel heb ik bij een aantal van u een vragenlijst mogen afnemen op het schoolplein, bedankt voor uw hulp!  

Het groepsgesprek wordt verplaatst naar 27 maart om 12:30. Ik zou uw hulp erg kunnen gebruiken. Mocht u interesse hebben en bij willen dragen aan het onderzoek, wilt u mij dit dan via mail laten weten op b.hendriks@student.uva.nl.  Met vriendelijke groet, Bella Hendriks 

Fotokoch 

Fotokoch heeft zijn beleid aangepakt t.a.v. terugkomdag. Zij komen alleen terug als er meer dan 15 kinderen absent waren. Er waren maar 8 kinderen absent. Er komt hierdoor geen terugkomdag voor de schoolfoto.  

 

Schoolfruit en ontbijt 

Ook in de Ramadan hebben we schoolfruit en gaat het ontbijt gewoon door. 

 

woensdag 27 maart - boekenmarkt (zie extra bericht)

Vrijdag 29 maart is er een studiedag en zijn de kinderen vrij.  

 

Planning 

Vrijdag 29 maart kinderen vrij 

Maandag 1 april 2e Paasdag kinderen vrij 

Woensdag 10 april Suikerfeest kinderen vrij 

29 april t/m 10 mei – meivakantie kinderen vrij 

 

Hartelijke groet,  

 

Huizingateam  


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl