weeknieuws 20-24 april

Zondag 19 april 2020

Beste ouders/verzorger en kinderen,

We zitten alweer in de 6e week, het is raar zolang duurt normaal een zomervakantie. Als vakantie heeft het de afgelopen weken niet gevoeld. Er is door kinderen, ouders en het team hard gewerkt. In onzekere tijden waarin ook veel angst heerst.

Aanstaande dinsdag is de persconferentie waarin we te horen krijgen wat er gebeurt na de meivakantie. Op woensdag komen de onderwijsbesturen van de Amsterdam bij elkaar om af te stemmen hoe vorm wordt gegeven aan het advies van de overheid. Op donderdag of vrijdag zal er vervolgens een bericht komen vanuit de school.

We willen iedereen veel sterkte en succes wensen in deze laatste week voor de meivakantie. Een extra steun in de rug voor gezinnen waarin mensen uit de omgeving of dierbare ziek zijn.

Aan het einde van de week start de Ramadan en op vrijdag vanaf 14.00u de meivakantie.

Een goede week en een zorgzame groet,

Huizingateam