Weeknieuws groep 7A

Maandag 11 mei 2020

Beste ouders/verzorgers en kinderen van 7A,

Vandaag is de school weer gestart maar anders dan wij gewend zijn.

Leerkrachten

Juf Rofayda is weer terug van zwangerschapsverlof. Samen met juf Loes zijn wij de vaste leerkrachten van groep 7B.

Lessen

De schoolweek zal een combinatie zijn van thuis online werken en lessen op school volgen. Het weekrooster ziet er als volgt uit:

• Maandag: lessen op school (begeleiding door juf Rofayda en juf Doua)
  • Dinsdag: lessen op school (begeleiding door juf Rofayda en juf Zainab)
  • Woensdag wisselt per week: lessen op school (begeleiding door juf Rofayda en juf Judith)(week 20, 22, 24…)
  • Donderdag: online lessen thuis (begeleiding door juf Loes)
  • Vrijdag: online lessen thuis (begeleiding door juf Loes)

Groepsindeling

Groep 7A is in 2 groepen opgedeeld, namelijk:

• Groep 1 (Juf Judith, Zainab en Doua): Zurubabel, Sami I, Zakaria, Zino, Mohamed, Sevim, Elif, Noussair en Karam
  • Groep 2 (Juf Rofayda): Romeysa, Sharaisa, Safaa, Nizar, Redwan, Tarik, Nada en Sami B

De schooltijden zijn nog steeds hetzelfde, dit geldt voor thuis en op school:

8:30 - 14:30 uur voor maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

8:30 - 12:15 uur voor woendag

Thuisblijvers

De leerlingen die thuis blijven werken worden begeleidt door juf Loes en juf Stella. Op dinsdag volgens zij de instructies via Zoom live mee in de klas.

Online thuis werken

We weten dat het niet makkelijk voor de leerlingen is om thuis online te werken. Desondanks verwachten wij dat zij op tijd meedoen met een actieve houding. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Samen gaat het ons lukken!

We kijken ernaar uit om de kinderen weer te zien!

Groet,

Juf Rofayda en juf Loes