weeknieuws 18-20 mei

Zondag 17 mei 2020

Beste ouders/verzorgers,

De kinderen en het team zijn deze week goed gestart. Naast tijd om elkaar te ontmoeten is er hard gewerkt. Kinderen hebben behoefte aan structuur en de vaste onderdelen van de week.

We hebben deze week een korte week want donderdag en vrijdag zijn de kinderen vrij i.v.m Hemelvaart.

Kinderen die afgelopen week niet naar school zijn gekomen (vanwege corona) zijn gemeld bij de leerplichtambtenaar. Het kan zijn dat de leerplichtambtenaar deze week contact met ouders opneemt. Net als de leerplichtambtenaar zien we graag de kinderen naar school komen. Er waren afgelopen week nog veel kinderen thuis. Wij horen gelukkig van steeds meer ouders dat ze wel de kinderen naar school gaan brengen aankomende week.

Veel collega’s op school doen mee aan de Ramadan. Aankomende woensdag doet het hele team mee en hebben we ’s avonds een gezamenlijke Iftar.

Alle ouders en kinderen een mooie zonnige week.

Vriendelije groet, Huizingateam