Naschoolse activiteiten

Dinsdag 7 mei 2019

Beste ouders/verzorgers,

Deze week en volgende week starten er weer naschoolse activiteiten! Dit keer hebben we een aardig vol programma. In de bijlage vind je de flyer! Er zijn al een aantal enthousiaste kinderen naar mij toe gekomen. Hartstikke leuk!

Op de flyers die zijn uitgedeeld staat de verkeerde start datum (de papieren versie). De flyer in de bijlage is de juiste start datum.

Kleutergym/atletiek begint aanstaande vrijdag al! Dus geef je gauw op bij mij! Basketbal en kickboxen beginnen volgende week.
De naschoolse activiteiten kosten 10 euro per deelnemer, voor alle lessen. Het gaat alleen door met voldoende deelnemers.

Turnen gaat op donderdag van start. Dit is een verenigingsactiviteit en je kan door middel van de stadspas hieraan deelnemen. Heb je geen stadspas? Kom dan wel donderdag langs, dan kan de trainer hier verder informatie over geven.

Mocht je nog vragen hebben? Of wil je je opgeven? Kom dan langs bij mij.

Groetjes, Ines