Afscheid en eindstuk van groep 8

Donderdag 23 mei 2019

Beste ouders van groep 8

U zult misschien al iets van uw zoon of dochter hebben gehoord: we zijn druk bezig met het oefenen van het eindstuk van groep 8!! We genieten erg van de talenten die jullie kinderen bezitten.  Het is ook altijd weer spannend en een belangrijk onderdeel van het afscheid van de basisschooltijd.

We willen u vragen om de datum van deze voorstelling alvast in uw agenda te zetten: Maandagavond 8 juli

U krijgt hiervoor nog een officiele uitnodiging met de tiid ontvangen. Deze avond krijgen de kinderen ook hun diploma. U zult begrijpen dat het belangrijk is dat iedereen hierbij aanwezig is.

Dinsdagochtend nemen alle kinderen van de school afscheid van groep 8 en daarna start voor de kinderen van groep 8 de zomervakantie!

We hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd!

groeten Unit 8