weeknieuws

weeknieuws

Zondag 24 november 2019

Beste ouders/verzorgers,

Door een aantal ouders is gevraagd om elke week een update te doen van zaken die in de school spelen.

Zieken

We hebben op dit moment een paar zieken. Oussama en Peggy zijn langdurig ziek. Voor Oussama hebben we een oplossing gevonden samen met onderwijsassistent Doua van groep 3 en Emine van unit 1-2. Voor de opvang van Peggy proberen we steeds met het team te kijken wie Stanley of Daphne ondersteund. Ondersteuner Sanne van groep 4-5 was ook ziek, hopelijk is ze er weer deze week. Juf Rofayda is vervroegd met zwangerschapsverlof. 

Gesprek ouder, bestuur, MR en directie

Afgelopen week heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen een aantal ouders met directie, bestuur en MR. Er was bij de ouders zorgen. Een zorg was het vertrek van leerkrachten bij de Huizingaschool. De collega’s hebben allen zelf ontslag genomen en er is niemand ontslagen. Niet alleen de Huizingaschool heeft te maken met het vertrek van leerkrachten/ondersteuners. Joke Middelbeek, onze bestuurder, heeft hier ook veel zorgen over. Zij neemt hiervoor actie. Maandag zal ze hierover de ouders informeren met een brief.

Er zijn ook zorgen over het niveau van de kinderen. We hebben hiervoor ook veranderingen aangebracht zoals het aanpassen van het unitonderwijs en het opheffen van combinatiegroepen.

Er is afgesproken dat wanneer er vragen of  zorgen zijn bij de ouders, zij zich melden bij de MR. De MR vertegenwoordigen de ouders van de Huizingaschool. 

Voortgangsgesprekken

Aankomende twee weken zijn er voortgangsgesprekken. We willen deze gesprekken graag voeren met de kinderen erbij. In de hal en bij de klassen hangen inschrijfformulieren. We spreken graag alle ouders. 

MR

Juf Fatima is als personeel aangesloten bij de MR. De volgende ouders zitten in de MR:

  • Laila Sabbab, Moeder van Israe, Safea en Marwae
  • Fadimana Gunduz-Cetin, moeder van Ayse en Sinem
  • Derya Zerbouh, moeder van Nesrine, Douae en Mohamed Amine

Schoolfrui

Aankomende week krijgen de kinderen woensdag, donderdag en vrijdag fruit van school (tomaatjes, kaki, appel). 

Workshops

Aanstaande om 10.45u zijn er weer de workshops, 3e ronde. Er zijn workshops waarbij hulp van ouders fijn is. Wil je helpen meld je bij de leerkracht of directie. 

Woensdagochtend samen ontbijten

Door de moeders is voorgesteld om af en toe samen te ontbijten. Iedereen neemt iets lekkers mee. We ontmoeten elkaar in de Flexkamer vanaf 8.30u. Ik zal ook het eerste half uur aansluiten zoals elke woensdag. 

Een mooie week, namens het team

groet Susan

 

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl