weeknieuws 27-31januari

Zondag 26 januari 2020

Beste ouders,

De Ajax Foundation heeft een mooie clinic gegeven aan 5-8. Kinderen hebben genoten en de belangrijke uitgangspunten van Ajax geleerd. Een paar regels bij Ajax zijn:

• Je hebt respect voor elkaar;
  • Samenwerken is de basis
  • Doorzetten brengt je verder;

De 11 regels van Ajax hangen aankomende week in de hal. Het is goed om thuis n.a.v. de oorkonde met kinderen te praten over deze regels. De kinderen hebben ook een clinic gehad over sparen en social media.

Aankomende week staat o.a. in het teken van staken. De ouders van groep 7B, 8, 1/2B en 1/2D hebben hier een brief over gehad.

Twee belangrijke bijeenkomsten deze week:

Dinsdag 28 januari tussen 14.45u-15.15u zal de Huizingaschool een kleine presentatie geven over resultaten van de WOK-week en zal per groep worden aangegeven wat zij aankomende weken in de klas anders gaan doen. Fijn als zoveel mogelijk ouders hierbij aanwezig zijn. In de app resultaten WOK-week staat hierover meer vermeld.

Woensdag 29 januari tussen 8.45u-9.45u is er een ontbijt voor de ouders in de Flexkamer

Bij het ontbijt zal Suzanne Spekreijse gezondheidsambassadeur van Amsterdam iets vertellen over gezond eten. Tevens wordt verteld wat voor activiteiten er zijn voor de kinderen. Ook als u zich niet heeft aangemeld bent u van harte welkom.

Donderdag 30 januari

Jantje Beton en Secretaris Generaal Erik Gerrits doen de feestelijke onthulling van de app Play to Move. Een app waarmee kinderen elkaar bij het buitenspelen kunnen uitdagen en afspreken. Groep 6 krijgt een gastles van Erik Gerrits over politiek en zullen de app uitproberen. Aanstaande dinsdag ontvangen hier ouders van groep 6 een brief over.

Vrijdag 31 januari

De wethouder onderwijs Marjolein Moorman komt op bezoek.

Iedereen een mooie en inspirerende week groet namens het team,

Susan