Weeknieuws groep 4

Woensdag 12 februari 2020

Beste ouder(s),

Afgelopen weken is er weer hard gewerkt. De kinderen zijn bezig geweest met de IEP toetsen. Het is een nieuwe toets, maar het geeft een goed beeld van de kinderen.

- De kinderen zijn vol enthousiasme teruggekomen van het Rijksmuseum, de foto's hangen boven in de gang en de kinderen zijn er echt trots op.

- Het rekenen op de getallenlijn lukt steeds beter. Vraag maar hoeveel 27 + 9 = en 54 - 8 = is, dit kan u kind duidelijk uitleggen met de getallenlijn.

- De eer, oor en eur klanken zijn aangeboden. Beer, meer, door, voor, deur en geur zijn woorden waar deze klank in voor komen, maar er zijn nog veel meer woorden waar deze klanken in voor komen.

- Wij zijn aan het lezen over de storm met Nieuwsbegrip. Veel kinderen kunnen al veel over vertellen over de storm Ciara. Zij weten dit doordat zij het jeugdjournaal hebben gezien.

Wij zijn volop aan het leren!

Groetjes groep 4