weeknieuws 30maart-3april

Zondag 29 maart 2020

Beste ouders/verzorgers en kinderen,

We gaan alweer de derde week in, dat we de kinderen en ouders niet in de school hebben. We missen met het hele team ontzettend de kinderen en ook de ouders. Het is vreemd in school, geen stemmen in de gangen en lokalen. Een schoolplein waar de zon schijnt zonder kinderen is geen schoolplein maar een plein met stenen. We missen het geroezemoes tussen kinderen, het lachen en plezier maar zelfs de jassen op de gang of een ruzie op het schoolplein. Gelukkig weten we ook dat het voor even is, al is nog onzeker hoelang dat even zal duren.

Dinsdag is er een persconferentie of de scholen langer gesloten blijven of niet. Het lijkt er steeds meer op dat de scholen langer dicht blijven. Met het team zullen we daarom woensdag ook de tijd nemen om met elkaar te kijken hoe we dit vorm gaan geven. Hierover zal na woensdag communicatie over plaats vinden.

Er zijn kinderen die thuis geen eigen laptop hebben. Aankomende week verwacht de school de eerste 30 laptops van het jeugd-educatiefonds. Mocht u kind geen eigen laptop/chroombook thuis hebben geef dit dan door aan de leerkracht.

Het zijn ook eenzame weken, voor de één meer dan voor de ander. Zoek elkaar op via de communicatiemiddelen die er zijn.

Een mooie week met veel zorg voor elkaar en de ander.

Namens het team een zorgzame groet, Susan