Groep 7A

Vrijdag 3 april 2020

Lieve ouders van groep 7A,

We hebben inmiddels 3 weken thuisonderwijs achter de rug.Zowel wij als jullie hebben onze draai daarin gevonden.

Wij missen de kinderen en ouders om ons heen, als leerkracht kies je niet voor een kantoorbaan maar juist voor het contact met de leerlingen en ouders.Helaas door deze omstandigheden werken wij nu veel van achter een scherm

Het is natuurlijk wel even wennen om op afstand iets uit te leggen aan de leelingen, maar samen en met geduld lukt t ons!

Deze week was juf Loes ziek. Juf Stella en juf Fatima hebben de lessen voor jullie kinderen verzorgd.

Groep 7A krijgt elke dag een planning, deze staat in de Watsapp groep die speciaal is om alleen planningen en uitleg in te plaatsen. De leerlingen kunnen zelf niks in deze groep plaatsen . De app blijft zo overzichtelijk .

Naast deze Watsapp groep is er ook een Watsappgroep waarin leraren en leerlingen met elkaar communiceren.U kunt via uw kind in deze groepen meekijken.

Tussen 9 en 14.30  (woe 9 tot 12.15) staan de leerkrachten klaar om vragen van de leerlingen of wellicht van u te beantwoorden.Onze telefoonnummers staan in de Watsapp groepen.

Wij willen jullie bedanken voor uw hulp  die jullie bieden in deze moeilijke omstandigheden. Wij waarderen dit enorm!

Naast contact over lessen hebben wij ook gezellige en soms minder gezellige gesprekjes met onze leerlingen.

Wij willen u vragen dat als er bijzonderheden zijn waar wij rekening mee moeten houden dit aan ons door te geven.  Wij zien niet hoe een kind zich voelt en dit is wel belangrijk voor ons om te weten.

Wij hopen dat u allen gezond blijft.

Groeten van juf Stella, Juf Fatima en juf Loes