Aandacht voor ouderschap

Aandacht voor ouderschap

Vrijdag 10 april 2020

Aandacht voor ouderschap


Opvoeden, bijna alle ouders vinden dat wel eens moeilijk. Door de Coronacrisis is het hele gezin thuis en ben je ineens ook meester of juf.  De situatie vraagt veel van iedereen.


Als een ouder ziek is, of het nu gaat om hartklachten, suikerziekte of om psychische problemen, dan heeft dit invloed op het ouderschap. Je bent misschien sneller moe of prikkelbaar. Misschien maak je je zorgen dat je even niet de ouder kan zijn die je zou willen zijn? Je wordt zelf sneller beter als je weet dat het goed gaat met je kind(eren). Kinderen merken altijd dat er iets aan de hand is en geven zichzelf vaak de schuld. Daarom is het belangrijk om kinderen te helpen begrijpen wat er is. Maar hoe doe je dat als ouder?

Support op afstand Onze ouder-supportgroepen gaan momenteel niet door, onze ondersteuning wél. Via telefoon of videobellen bespreken we hoe je met deze situatie om kunt gaan. Ook geven we tips hoe je je kinderen kunt begeleiden met het huiswerk. Is er meer ondersteuning nodig? We kijken samen wat er mogelijk is.

Telefoon, beeldbellen en/of onlinemodules Voor de coachingsgesprekken maken we gebruik van telefoon en beeldbellen. Eventueel aangevuld met een onlinemodule. U heeft geen verwijzing nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.


​Mail of bel voor een afspraak naar Prezens.

E familie@prezens.nl T 088 788 5015Iedere ouder verdient support, juist nu!


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl