Protocol en vraag

Donderdag 23 april 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Wij snappen de zorg over de veiligheid om school. Die zorgen delen wij en daarom zijn hier richtlijnen voor opgesteld voor op school. Wij zullen na de vakantie werken met het hygiëne protocol, opgesteld a.d.h.v. de richtlijnen van het RIVM.

• Er wordt handzeep, papieren handdoeken en desinfectiemiddel besteld voor elke groep.
  • Er komt extra schoonmaak.
  • We gaan werken met kleinere groepen sommige groepen waren al klein.
  • Voor kinderen geldt niet de 1,5 meter, maar de leerkrachten houden wel altijd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • De leerkrachten proberen zoveel als mogelijk afstand te houden van de kinderen.
  • Ouders van de groep 3 t/m 8 komen tot de schoolhekken en niet op het schoolplein.
  • We maken nu een plan voor de kleuters zodat zij bij de lokalen naar binnen kunnen.
  • Kinderen die thuisblijven volgen het onderwijs van die dag in de klas. Van kinderen wordt verwacht dat zij om 8.30 uur klaar zitten om deze instructies in de klas te volgen.

Vandaag wordt u door de leerkracht gebeld met de vraag of uw kind na de meivakantie naar school komt. We willen hier rekening mee houden bij de invulling van ons plan. Daarbij wel genoemd dat we het onderwijs anders gaan vormgeven dan de afgelopen weken.

De plannen krijgen steeds meer vorm en worden vrijdagmiddag met u gecommuniceerd.

Met vriendelijke groet,

Susan