11 mei groepsindeling groep 8

Woensdag 6 mei 2020

Beste ouders

Zoals al eerder vermeld, zal groep 8 op maandag, donderdag en vrijdag op school les krijgen. We hebben er voor gekozen om de groep hierbij in tweeën te splitsen. Er zal een groep in de klas les krijgen en een groep in de hal beneden. Het programma van groep 8 zal vanaf nu ook in het teken staan van het naderende afscheid. We hebben zin om iedereen weer te zien op 11 mei!!

Er zijn ook ouders die aangegeven hebben dat ze hun kind nog niet naar school willen laten gaan. Deze leerlingen zijn wel ingedeeld en zullen zich om half 9 bij deze groep moeten aanmelden in teams. Via teams kunnen ze dan meekijken in de klas/hal.

Het onderstaande schema geldt tot 1 juni. Er kan niet geruild worden.

Groep 8A         Groep 8B

Maandag 25 mei: groep A de hal groep B klas

Donderdag 28 mei: groep B de hal groep A klas

Vrijdag 29 mei: groep A de hal groep B klas

De dinsdag en woensdag zijn thuiswerkdagen zonder hulp van de leerkracht. Op deze dagen maak je voor spelling, taal en rekenen elk 30 opgaven uit het werkpakket. Daarnaast maak je van ieder vak 20 shuffle opdrachten. Dit betekent dat je in totaal 150 opgaven per dag maakt. Het kan ook zijn dat je nog ander werk meekrijgt vanuit school.

Nog een fijne voortzetting van de vakantie!