Goed gestart

Maandag 11 mei 2020

Beste ouders/verzorgers,

We zijn vandaag goed gestart, ouders, kinderen en teamleden hielden zich aan de afspraken.

Het team heeft genoten om weer samen met de kinderen op school te zijn. We zijn met de kinderen veel in gesprek gegaan. We hebben allerlei activiteiten gedaan. Er is met elkaar samengewerkt op allerlei manieren en kinderen hebben lekker buiten gespeeld.

Thuis is er door kinderen ook gewerkt. Er waren helaas een paar kinderen niet online of bereikbaar. Hier worden aantekeningen van gemaakt die meegaan met de rapportage aan leerplicht.

We hebben gemerkt dat meerdere kinderen vanuit bed de lessen aan het volgen zijn. We willen ouders en kinderen vragen om lessen aan een tafel of bureau te volgen. De scholen zijn weer open. We verwachten daarom dat kinderen vanaf 8.35u bij de lessen actief aan tafel aanwezig zijn. Nogmaals de tip kinderen op tijd naar bed. We gaan hiervan ook de aankomende dagen aantekeningen maken. Mocht het nodig zijn dan nemen we hierover contact op met ouders.

Morgen staan we weer klaar voor alle kinderen.

Vriendelijke groet van het Huizingateam