weeknieuws 31aug-4sept

Zondag 30 augustus 2020

Beste ouders,

De kinderen hebben een mooie week gehad met elkaar en de leerkrachten. Er gebeurt veel in de klassen. Kinderen zijn hard aan het werk om te kijken hoe het gaat in de groep, wat de leerkracht van ze verwacht, hoe ze aan opdrachten moeten werken, langere tijd luisteren en nog veel meer. Als ze thuis komen zullen sommige kinderen geen zin hebben om te vertellen over school. Ze hebben even de tijd nodig. Als ouder stel je snel de vraag hoe was het vandaag? Sommige kinderen gaan hierdoor vertellen maar vele ook niet. Probeer eens een andere vraag, bijvoorbeeld:

• Wat is het raarste / leukste wat je vandaag op school hebt meegemaakt?
  • Waar heb je vandaag hard om moeten lachen?
  • Wat kun je al, maar heb je nog niet aan de juf of meester laten zien?

Meer tips: https://www.printfriendly.com/p/g/fBCmpD

Aankomende week starten we met de planning van de verwachtingsgesprekken.

Er zijn geen bijzonderheden in een aantal groepen zijn speciale activiteiten.

Groep 7 gaat donderdag naar de RuParé. Vrijdag krijgen de kinderen uit de groepen 6-8 een les over de dodehoek en komt er een vrachtwagen op het schoolplein.

Vanaf deze week worden de groepsberichten alleen via groepsnieuws gestuurd. Mocht het niet lukken om deze te installeren loop dan even langs bij het hek. We helpen graag.

Alle ouders en kinderen een mooie week.

Lieve groet Huizingateam