gezonde tour

Maandag 7 september 2020

Op Gezonde Tour Is een gratis programma waar actieve ouders en bewoners zich als ambassadeurs inzetten om een gezonde leefstijl bij andere ouders of kinderen te stimuleren.

De ambassadeurs nemen deel aan een online programma, waarin zij kennis krijgen over een gezonde leefstijl, samen een visie ontwikkelen, verschillende gezonde challenges uitvoeren en tevens anderen inspireren om hieraan deel te nemen. Na het volgen van de training ontvangen de ambassadeurs een certificaat. De ambassadeurs blijven actief door middel van het bedenken van verschillende en passende activiteiten in hun eigen omgeving.

Online, hoe dan? We helpen je stap voor stap hoe je ook online kunt meedoen, dus maak je geen zorgen en geef je op!

Ook ambassadeur worden? Aanmelden kan tot 16-09-2020.

Meer informatie Op Gezonde Tour is een activiteit van ‘Zo Blijven Wij Gezond’ en is mede ontwikkeld en wordt uitgevoerd door Dream Support. Vragen?

Mail naar Robin Peeters: robin@dreamsupport.nl