weekmail 4-8 januari

Zondag 3 januari 2021

Beste ouders/verzorgers,

Namens het team, de allerbeste wensen voor 2021!!!

Laten we er met elkaar een mooi jaar van maken. Een jaar waarin we de kinderen steunen en uitdagen en ze tot optimale bloei laten komen.

Corona en lockdown

Zoals voor de vakantie gaan we verder met online lesgeven, dit zal tot 18 januari duren. Er wordt wel noodopvang verzorgd. Voor de noodopvang worden collega’s ingezet. Hierdoor kunnen de kinderen niet alle dagen online les krijgen. Elke groep heeft één keer per week een lespakketdag. De kinderen en ouders worden hierover geïnformeerd door de leerkracht.

Voor groep 8 heeft de gemeente Amsterdam een uitzondering gemaakt. De kinderen van groep 8 krijgen wel op school onderwijs. We verwachten dat de kinderen van de noodopvang en groep 8 elke dag om 8.30u aanwezig zijn. De gewone lestijden worden aangehouden.

Voor de online lessen wordt verwacht dat de kinderen om 9.00u inchecken en uitchecken om 14.00u.

Droevig bericht

Afgelopen week heeft Susan afscheid genomen van haar vader. Ze zal hierdoor deze week minder goed bereikbaar zijn.

Allen een mooie week.

Groet Huizingateam