weeknieuws 11-15 januari

Zondag 10 januari 2021

Beste ouders/verzorgers,

De eerste week van het nieuwe jaar met online lessen zit erop. We zijn blij dat we alle kinderen in beeld hebben. We weten ook dat er veel hulp wordt geboden door ouders. Veel kinderen hebben deze hulp ook nodig. Fijn als u deze hulp biedt, dank hiervoor!!!. Het is goed om samen met uw kind te kijken wat ze op een dag moeten doen en te kijken wat ze nodig hebben.

Naast het werk voor school vinden we het ook heel belangrijk dat kinderen voldoende beweging krijgen. De hersenen en het lichaam kunnen niet zonder. Aankomende week zullen de leerkrachten hier extra aandacht voor hebben. Mocht u kinderen door het huis zien hinkelen of voor de laptop zien springen schrik hier niet van. We willen u ook vragen de kinderen lekker buiten te laten spelen, ook als uw kind even geen zin heeft. Ga wel naar buiten!

Werkpakketdag

Via de leerkracht wordt gecommuniceerd op welke dag de kinderen werken aan een werkpakket omdat de leerkracht wordt ingezet bij de noodopvang.

Dinsdag 12 januari

Er is om 19.00u een persconferentie over hoe we verder gaan na 18 januari. Het wordt spannend of de scholen weer open gaan.

Woensdag of donderdag zullen we ouders en kinderen informeren over hoe we onderwijs vormgeven na 18 januari.

Woensdag 13 januari

De studiedag komt te vervallen en de kinderen hebben gewoon (online)les tot 12.15u.

Liefdevolle groet, Huizigateam