Hoe verder vanaf 18 januari

Donderdag 14 januari 2021

Beste ouders,

Helaas is de lockdown verlengd tot en met 9 februari. Het ministerie heeft nog geen keuze gemaakt of 25 januari de scholen weer open mogen. Omdat we bij de kinderen van groep 1-2 en 3 te weinig groei zien met online onderwijs, hebben we als team besloten om deze kinderen vanaf maandag 18 januari weer onderwijs op school aan te bieden. Juist voor de jongste kinderen van onze school is het fysiek contact en het live aanwezig zijn op school van groot belang.

Zij zullen in halve groepen naar school komen, zodat we nog wel zoveel mogelijk afstand van elkaar kunnen houden. Hoe ziet dat er uit:

- De groepen 1-2 gaan om de dag naar school. Eén groep op maandag en donderdag en één groep op dinsdag en vrijdag.

- Bij groep 3 gaan we werken met een ochtendgroep en een middaggroep.

Vanaf aanstaande maandag verwachten wij de kinderen van groep 1-2 en 3 dus weer op school. Er wordt dan geen online les meer gegeven. De leerkrachten informeren de ouders vandaag of morgen via de (schoolpraat) app over welke kinderen wanneer naar school komen. De kinderen van ouders met cruciale beroepen blijven alle dagen welkom.

Bij de andere groepen blijven we onderwijs geven zoals we nu doen.

Vriendelijke groet, Susan