weeknieuws 14-18 februari

Zondag 14 februari 2021

Beste ouders,

Het was voor de kinderen en het team weer heerlijk om alle kinderen op school te hebben. Het winterweer zorgde voor extra plezier. De lente kondigt zich ook weer aan hierdoor kan het morgenochtend spekglad zijn. Het is fijn om te zien hoe kinderen en ouders zich houden aan de coronamaatregelen.

We gaan alweer de laatste week in voor de voorjaarsvakantie.

In deze week starten de meeste groepen met toetsen. We willen kijken hoe kinderen deze periode zijn gegroeid. Ondanks andere tijden zullen we bij de kinderen groei zien. In de week van 8 maart vinden de voortgangsgesprekken plaats ook deze zullen anders zijn dan normaal omdat we geen rapport afgeven vooraf. Na de vakantie informeren we u hoe we de gesprekken gaan invullen.

Aankomende week zijn er geen grote bijzonderheden. Er is woensdag alleen een studiedag voor de kleuters zij zijn de hele dag vrij.

Schoolfruit

Kinderen krijgen deze woensdag, donderdag en vrijdag schoolfruit in de vorm van druiven, wortels en een peer.

SCHOOLFOTOGRAAF

Donderdag komt de schoolfotograaf. U krijgt hier dinsdag meer informatie over.

Iedereen een mooie en fijne week.

Groet Huizingateam