Bericht schoolfotograaf

Maandag 15 februari 2021

Beste ouder/verzorger,

Foto Koch komt donderdag de schoolfoto’s maken.  De complete afhandeling van de schoolfotografie verloopt via internet volgens de AVG wetgeving. Dit betekent dat Foto Koch geen gegevens van de ouders nodig heeft om de schoolfoto’s te maken.

Wij zijn met Foto Koch een samenwerking aangegaan en gaan er vanuit dat alle kinderen op de foto mogen. Mocht u bezwaar hebben, dan kunt u dit vóór de fotografiedag aangeven bij de leerkracht. Hij/zij informeert de fotograaf op de fotografiedag en zorgt ervoor dat alleen de kinderen die gefotografeerd mogen worden, ingedeeld worden bij de fotograaf.

Er worden alleen broer en zus foto's gemaakt van kinderen die op de Huizingaschool zitten.

Na ongeveer twee weken ontvangt uw kind het inlogkaartje van de leerkracht.  Op de inlogkaart staat uw unieke inlognummer en  wachtwoord. Met deze gegevens logt u thuis in op www.fotokoch.nl.

Er staat een leuke actie voor u klaar: wanneer u binnen 10 dagen bestelt ontvangt u van Foto Koch de groepsfoto gratis! U hoeft niet persé meerdere foto’s te bestellen.

U kunt eenvoudig betalen middels iDeal, factuur of creditcard. Als u wilt kunt u zelf de inloggegevens doorsturen naar familieleden (bijvoorbeeld opa's/oma's of ex-partner), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen in de webshop.

Foto Koch blijft actueel met het ontwikkelingen van nieuwe achtergronden, waar u tijdens het bestelproces een mooie keuze uit kunt maken.

Ook kunt u gepersonaliseerde fotofun-producten bestellen.

De fotografen weten hoe het werkt: zij klikken op het juiste moment, waardoor er spontane en afwisselende foto’s gemaakt worden.

U kiest vervolgens zelf de foto’s met een achtergrond naar keuze!

(Afhankelijk van de keuze van de school, kan dit bij alle opnames met uitzondering van de leunpose met donkergrijs achtergrond.)

T I P van de schoolfotograaf: als uw kind kleurrijke kleding draagt, komt de foto beter tot zijn recht. Vermijd daarbij fluorescerende kleding.

Met vriendelijke groet,

Het team van de Basisschool