Cursus Positief Opvoeden

Cursus Positief Opvoeden

Woensdag 21 maart 2018

     Cursus positief opvoeden door Ouder- en Kindteam Slotervaart

Informatie en ervaringen delen voor ouders van kinderen tussen 0-12 jaar

 

Waarom een cursus positief opvoeden?

Het opvoeden van kinderen is leuk, maar niet altijd even gemakkelijk. Ieder kind is uniek, daarom is er ook niet één manier van opvoeden. Je kind kan bijvoorbeeld steevast een driftbui krijgen in de supermarkt of het kan zo zijn dat je twijfelt of je kind bijvoorbeeld wel genoeg eet. Iedere ouder heeft wel eens vragen over opvoeding. Opvoeden is een dankbare taak, maar kan ook zorgen met zich meebrengen.

Voor wie?

Kan je wel wat tips en adviezen gebruiken? Kom dan naar de cursus Positief Opvoeden! De cursus positief opvoeden is er voor ouders met kleine vragen of grote zorgen. Het kan zijn dat je het gedrag van je kind of de manier van omgaan met elkaar thuis wil veranderen. Om uiteindelijk nog meer te kunnen genieten van je kind(eren) en om het thuis weer gezellig te maken.

 Doel

Met de cursus Positief Opvoeden leer je het gedrag van het kind begrijpeennzicht te krijgen in je eigen manier van opvoeden. Je leert positief gedrag te stimuleren. Daarnaast krijg je handvatten om met lastige situaties om te gaan. Je leert hoe je jouw kind kunt leren om zich aan regels te houden en beter te luisteren.

Wanneer: 5, 12, 19 en 26 april en 17 mei

Inloop: 9:15-9:30 uur

Duur bijeenkomst: 9:30 tot 11:15 uur

Plaats: Het Meervoud, August Allebéplein 11

Kosten: Geen

Informatie en inschrijving

Voor meer informatie en/of inschrijven kunt u contact opnemen met de Ouder- en Kindadviseur van de Huizingaschool, of met haar collega:

- Bonnie Klein

b.klein@oktamsterdam.nl

Tel:0612988816

- Heleen van Praag

h.vanpraag@oktamsterdam.nl                  

Tel:0623054654

 

 

Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl