weeknieuws 6-9 april

Maandag 5 april 2021

Beste ouders,

Hopelijk heeft u en uw kind(eren) genoten van een extra lang weekend. Het weer zat helaas niet mee en komende week is het ook niet lekker.

Corona

Gelukkig hebben we nog geen klassen in quarantaine gehad. Scholen om ons heen gaan steeds meer groepen in quarantaine doordat er corona is. Blijf op uw gezondheid letten en dat van uw kind(eren). Mocht uw kind klachten hebben, laat deze dan thuis. We hebben afgelopen week een aantal keren kinderen naar huis moeten sturen omdat deze klachten hadden.

e-mail adressen

We hebben nog niet van alle ouders hun e-mailadres ontvangen. Graag deze week inleveren. Mocht u het briefje kwijt zijn dan kunt u een eigen briefje maken:

Naam kind:        groep kind:

Naam ouder:     E-mail ouder:

Weekoverzicht

Voor aankomende week staan er geen bijzonderheden op het rooster. De kinderen zijn weer gewend om op school te zijn en er wordt veel geleerd. We blijven streng op zero tollerance omdat we merken dat het werkt. Er zijn minder conflicten en kinderen spelen beter met elkaar samen. We voeren vaak met kinderen het gesprek over eigen keuzes maken. Kinderen kunnen dit goed wanneer ze alleen zijn maar door de groepsdruk vinden ze dit soms moeilijk. Het is fijn wanneer u thuis hier ook over spreekt met de kinderen.

Schoolfruit

Deze week krijgen kinderen komkommer, sinaasappel en waspeen.

Een hele fijne week!!

Gezonde groep, Huizingateam