weeknieuws 12-15 april

Zondag 11 april 2021

Beste ouders

Corona en quarantaine

Helaas heeft de school ook last van corona. Zahra is nog steeds ziek en afgelopen week heeft Ratna corona gekregen. Ze is er erg ziek van.  Sanne werkt extra waardoor de kinderen maandag en dinsdag fijn naar school kunnen.

Larissa heeft op haar andere school een jongen in haar klas met corona en moet hiervoor in quarantaine. De groep krijgt maandag en dinsdag digitaal les. Hierover is een groepsbericht verstuurd.

Eric is ook ziek, hij wordt nog getest. Soufiane staat morgen voor groep 7.

Jorge hoopt er morgen weer te zijn anders is juf Dursine er voor de kinderen.

We merken dat een aantal ouders nog steeds de groepsberichten niet hebben ingeschakeld en hierdoor belangrijk nieuws uit de groep missen. Kijk in de schoolpraatsapps hoe u deze installeert of vraag een medeouder.

Schoolfruit

Komkommer, mandarijn en appel krijgen deze week de kinderen.

Maandag 12 april

Bewegend leren is het motto van de Huizingaschool.

We hebben daarom iets nieuws op de Huizingaschool. We gaan starten met de Doemaandag. Elke maandag zal er extra aandacht zijn bij de lessen voor bewegen. Deze week doen we dit bij rekenen. Bewegen en rekenen gaan zeer goed samen uit onderzoek blijkt dat door bewegen het rekenen wordt versterkt. Het stimuleert nl. dezelfde hersenhelft.

Dinsdag 13 april

Start van de Ramadan

Nationale buitenlesdag, de kinderen zullen een buitenles krijgen. Hopelijk werkt het weer mee.

De rest van de week zijn er geen bijzonderheden.

Vrijdag zijn de kleuters om 12.00u uit.

Een fijne en plezierige week.

Groet Huizingateam