weeknieuws 31mei-4juni

Zondag 30 mei 2021

Beste ouders,

Eindelijk mooi weer. Het was voor de kinderen meteen feest afgelopen vrijdag.

Naast dat de kinderen hard werken voor de verschillende vakken en thema’s gebeuren er ook vele interessante projecten en activiteiten. Veel kinderen hebben de afgelopen weken aan een werkstuk gewerkt en sommige hebben deze gepresenteerd. Hiervoor kwam bijvoorbeeld de ambulance op school. Er wordt veel gereisd bij de kleuters door het nieuwe thema. Groep 6 was afgelopen week naar het ZID-theater met leren in de wijk. Zij gaan ook elke week naar de schooltuinen. Bij groep 4 gaan ze de ruimte in. Groep 8 is druk bezig met het eindstuk, dit doen ze onder begeleiding van de leerkrachten en de dramadocent Madée.

Vakantie en studiedagen 2021-2022

In de kalender staan de vakantie en studiedagen van 2021-2022.

We hebben een uitdagende werkweek voor de boeg met op woensdag een studiedag.

Schoolfruit

Aankomede week echt voor de laatste keer schoolfruit, meloen, sinaasappel en mandarijn.

WOENSDAG 2 JUNI       STUDIEDAG       KINDEREN VRIJ

Iedereen een mooie week.