we gaan weer starten

Vrijdag 20 augustus 2021

Beste ouders/verzorgers en kinderen,

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad. Wij hopen dat iedereen gezond uit de vakantie is gekomen en dat de kinderen weer zin hebben om naar school te gaan. Wij kijken er in ieder geval weer naar uit om te starten en iedereen weer te zien.

Aanstaande maandag (23 augustus) starten alle kinderen weer!

Afgelopen week hebben de juffen en meesters weer hard gewerkt voor alle voorbereidingen. De afspraken rondom corona en andere schoolzaken kan je hieronder lezen. Het is een lang bericht, maar hierin is alles terug te vinden. Uiteraard spreken en zien wij elkaar maandag weer.

Rond corona:

• De coronamaatregelen voor de vakantie gelden ook na de vakantie, dat betekent dat er helaas nog geen ouders zonder toestemming op het schoolplein en in de school mogen komen.
  • Alle leerlingen komen door het hek naar binnen. De kleuters gebruiken de ingang bij het hek van de voorschool. Hier zullen zij worden opgevangen.

Rond het team:

• We hebben twee nieuwe collega’s. Jamil Zending, hij gaat gymlessen geven op ma, di, wo en do. Sanne Krijgsman is leraarondersteuner bij de groepen 1&2. Zij is er op maandag en dinsdag.  Zij zullen zich aankomende week voorstellen in de schoolpraatapp.
  • Susan is op dinsdag vrij. Stanley zal dan de directietaken op zich nemen. De aankomende weken is Stanley er niet op dinsdag omdat hij verlof heeft.
  • Fatima zal één dag per week taken rond de brugfunctionaris op zich nemen. Zij is er dan speciaal voor de ouders. Binnenkort hier meer over.

Algemene zaken:

• Nog even de aandacht voor de schooltijden.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08.30 uur - 14.30 uur.

Woensdag: 08.30 uur – 12.15 uur.

Graag zien we dat alle kinderen om 8.30 uur in de klas zijn.

• We zijn een gezonde -en waterschool. Geef uw kind fruit/groente mee voor het fruitmoment en een bruine boterham met gezond beleg voor de lunch. Bij ons op school drinken de kinderen alleen water. U kunt een waterfles met naam meegeven aan uw kind.
  • We delen gezonde traktaties uit! Voor de leerkracht geen traktatie.
  • Is uw kind ziek geef dit dan op tijd door via info@huizingaschool.nl of via de schoolpraatapp onder de button absentie. Mocht dit niet lukken dan kunt u tussen 8.00 en 8.30 uur naar school bellen.
  • De vrije en bijzondere dagen staan in de kalender van de schoolpraatapp.
  • Alle belangrijk informatie gaat via de schoolpraatapp.
  • De groepen gaan dit jaar werken via groepsnieuws. Aan het begin van het jaar kunt u zich aanmelden via de app, zodat u alle berichten ontvangt.
  • Aankomende week krijgen alle kinderen een jaarrooster op papier, waarop alle belangrijke informatie van de school staat.

Wij zien elkaar weer op maandag 23 augustus in het nieuwe schooljaar en verwelkomen wij jullie bij de hekken voor het schoolplein.

Wij hebben er weer zin in, jullie ook?

Namens het team groet, Susan en Stanley.