Start schoolzwemmen

Woensdag 1 september 2021

Beste ouders, verzorgers,

De zwemlessen gaan morgen weer beginnen voor de Huizingaschool. Daarom staan hieronder in het kort de afspraken, zodat u goed op de hoogte bent.

De tijden

De kinderen worden onder schooltijd opgehaald en gaan met de bus naar het Sloterparkbad. De zwemles duurt van 14.45 uur t/m 15. 30 uur.

Om 16.00 uur zijn de kinderen weer terug bij school en kunnen dan bij de bus worden opgehaald.

Overige afspraken

• Wij reken op uw begeleiding als ouder. Als u toch niet kan begeleiden dan regelt u van tevoren zelf een andere ouder die kan begeleiden.
  • Wij gaan uit van goed gedrag bij de kinderen, bij storend gedrag vragen wij ouders mee op eigen vervoer, anders is er helaas geen schoolzwemmen.

Er zijn overigens nog ouders nodig als begeleider. Als u kunt begeleiden dan kunt u dit nog aangeven bij de juf of meester.

Met vriendelijke groet,

Susan en Stanley