Regenlaarzen!

Dinsdag 12 oktober 2021

Beste ouders/ verzorgers, Vandaag was het best nat tijdens het buitenspelen. Er zijn op het plein verstopte putjes, waardoor er grote plassen ontstaan als er veel regen valt. Wij leggen kinderen telkens uit dat ze alleen met regenlaarzen in de plassen mogen lopen. Toch kan het gebeuren dat kinderen met hun gewone schoenen ook erin lopen, omdat het natuurlijk heel leuk is om in het water te spelen. Vandaag hadden veel kinderen natte voeten, wat wij zeker niet willen. Ons verzoek als juffen en meester van de onderbouw aan jullie ouders is dat jullie op dagen zoals vandaag regenlaarzen bij uw kind aan te trekken, maar ook zeker een regenjas zou heel fijn zijn. Een paraplu is minder handig tijdens buitenspelen. Onze excuses aan alle ouders waarvan de kindjes vandaag nat waren! Zoals op de foto's te zien is hebben ze wel erg genoten en dat is waar we allemaal voor gaan! Team groepen 1/2.