weeknieuws

weeknieuws

Zondag 31 oktober 2021

Beste ouders, 

Een uur extra door de wintertijd, klok verzet.

De kinderen zijn afgelopen goed gestart al hadden sommige kinderen moeite met de lange dagen. Blijf eraan denken uw kind op tijd naar bed te sturen. 

De kleuters gaan deze week naar Artis en groep 7a heeft de afsluiting van leren in de wijk. 

Aankomende week  

Deze week zijn de gesprekken, het fijn dat de meeste ouders zich hiervoor hebben aangemeld of aan de leerkracht hebben laten weten dat het gesprek waarvoor ze zijn ingepland akkoord zijn. Helaas missen we ook nog veel ouders. Heeft u zich nog niet aangemeld of niets gehoord van de leerkracht neem dan meteen maandag contact op met de leerkracht. Je kunt hiervoor de chat gebruiken in de schoolpraatapp of even langslopen bij de leerkracht.  

Voortgangsgesprek 

Het gesprek is voorbereid door de leerkracht maar het is ook goed om het voor te bereiden met uw kind. Hoe vindt uw kind dat het gaat. Wat vindt het zelf van haar of zijn inzet en wat heeft het nodig van de leerkracht. Vind uw kind het op dit moment fijn in de klas, wat is fijn en wat vindt uw kind minder prettig. Het is ook belangrijk om dit in het gesprek te bespreken. Hoe beter uw kind zich voelt op school hoe meer hij of zij tot ontwikkeling komt. In het gesprek zullen we vooral stil staan bij de groei van het kind.  

Agenda 

  • 1-3 november voortgangsgesprekken, deze week krijgt u een uitnodiging 
  • Woensdag 24 november studiedag kinderen vrij 
  • Vrijdag 3 december Sint viering 
  • Donderdag 23 december kerstdiner 
  • Vrijdag 24 december kinderen vrij 
  • 27 december – 7 januari Kerstvakantie 

Alle ouders en kinderen een mooie week. 

Frisse groet Huizingateam 

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl