Overstap programma Calvijn College

Woensdag 30 mei 2018

**AANPASSING: 12 juni valt in de juni vakantie. Gaarne dan vanuit huis zelf regelen hoe uw kind veilig op Calvijn komt en weer veilig thuis.  Overstap programma Calvijn College De kinderen die geplaatst zijn op het Calvijn College hebben elke dinsdagochtend colleges om alvast te wennen aan het voortgezet onderwijs. Tot op heden blijkt dat het lastig is om ouders betrokken te maken bij dit proces. Wij hebben jullie echt nodig om de kinderen te begeleiden hierbij. De kinderen mogen niet zelfstandig naar het Calvijn College lopen, hier zijn ouders voor nodig. Als er geen ouders zijn om te begeleiden, dan is het niet verantwoord om het door te laten gaan. * brengen gebeurt om 08:40 uur. U kunt de kinderen ophalen in de hal beneden. Als u met de kinderen mee loopt naar het Calvijn college en u heeft de kinderen afgezet, dan kunt u daarna weer naar huis. * ophalen gebeurt om 10:30 uur. De kinderen zijn dan klaar met de colleges. U haalt ze op bij het Calvijn College en brengt ze terug naar de Huizingaschool. Mocht de dag/tijd u niet uitkomen, dan graag zelf ruilen met een andere ouder (wel even doorgeven aan Juf Manon). Wij hebben u hard nodig en door zo’n roulatie systeem moeten wij eruit komen met zijn allen.   Brengen 08:40 uur Ophalen 10:30 uur Dinsdag 5 juni Raouan/Israe Raouan/Israe Dinsdag 12 juni Aimane/Ayoub Aimane/Ayoub Dinsdag 19 juni Ouassim/Baggio Ouassim/Baggio Dinsdag 26 juni Mohamed/Bouchra Mohamed/Bouchra Dinsdag 3 juli Maryam/Iptisam Maryam/Iptisam  Bij de afsluiting op dinsdag 3 juli worden alle ouders verwacht! Houd deze datum alvast gereserveerd voor uw kind. De kinderen geven dan een presentatie van wat ze hebben gedaan op het Calvijn College.