Supertrots op Havva Nur!!!

Dinsdag 4 oktober 2016

Alle leerlingen van de Huizingaschool werken deze weken hard aan het project Mijn Lijf. De leerlingen onderzoeken allerlei onderwerpen die met dit onderwerp te maken hebben, doen interessante ontdekkingen, vertellen elkaar over deze ontdekkingen en zij maken prachtige dingen over het onderwerp waar zij mee bezig zijn.  Er is echter één leerling die wij even in het zonnetje willen zetten, omdat het wel heel bijzonder is wat zij heeft gedaan. Havva Nur uit unit 7/8 werkt niet alleen op school heel hard aan het project, maar thuis gaat zij daar ook mee door. Dat is op zich al bijzonder, maar vanmorgen kwam zij op school met een prachtig kunstwerk dat zij thuis heeft gemaakt. Met ijzerdraad en klei heeft zij een heus geraamte gemaakt! Op de foto in het fotoalbum PROJECT kunt u zien met hoeveel oog voor detail zij dit heeft gedaan.  Havva Nur, je bent een geweldige kanjer en een voorbeeld voor ons allemaal!!!