Complimenten aan de voorschool ouders!

Woensdag 15 februari 2017

Beste ouders/verzorgers, Via deze weg willen we iedereen bedanken die vanmorgen aanwezig waren op de informatieve ochtend van de voorschool. Er werden beelden vertoond van de kinderen terwijl ze met het thema “ridders en kastelen” bezig waren. Verder kwam het thema positief opvoeden aan bod. Dit werd een leuk, interactief samenspel. Een aantal voorbeelden van positief opvoeden die door de aanwezigen werden genoemd waren: Complimenten geven Belonen met aandacht/ tijd besteden aan je kind Luisteren naar je kind Grenzen stellen Duidelijk zijn bij instructies Positief blijven/ met liefde leren Goed voor jezelf zorgen (de ouder) Regelmaat/Structuur Goed gedrag met positieve aandacht belonen/ Applaus   Het was een ochtend waar de leidsters van de voorschool veel energie van hebben gekregen. Dank jullie wel! Namens de voorschool leidsters.