Kinderkerstfeest 21 dec. De Buurtzaak

Maandag 12 december 2016

Vanuit De Buurtzaak de volgende brief: Beste ouder(s)/ verzorger(s), Op woensdag 21 december om 14.30 uur verwachten wij 250 kinderen die van optredens van Hakim (Sesamstraat) kunnen genieten. Daarnaast verzorgen wij (gezonde en halal) hapjes en drankjes en kunnen de kinderen genieten van leuke spelletjes. De middag wordt afgesloten met een persoonlijk cadeau voor ieder kind. Het kinderkerstfeest is een samenwerking van stichting Samenwonen-Samenleven, medewerkers Philips, basisscholen in Slotervaart, stichting Vooruit en stichting MOS en is bedoeld voor kinderen uit Slotervaart in de leeftijd van 4-12 jaar, die langdurig in armoede opgroeien. De cadeaus zijn een geschenk van o.a. de medewerkers van de samenwerkende partners, bewoners uit Slotervaart, ondernemers en anderen. Het programma start om 14:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Het adres: De Buurtzaak / Chris Lebeaustraat 4 / 1062 DC Amsterdam   Voor (meer) informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met: 06 83 97 92 54 / 06 51 49 18 33 of kom langs! U bent ook van harte welkom op de Buurtzaak.