Nieuwe ouder- en kindadviseur

Dinsdag 10 januari 2017

Mijn naam is Bonnie Klein. Sinds januari 2015 werk ik als ouder- en kindadviseur in uw wijk, en nu ook op de Huizingaschool en de Voorschool. Ik vervang Nancy Baljet. U kunt bij mij terecht met kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. Bijvoorbeeld over pesten, opkomen voor jezelf of ruzie thuis. Maar ik kan ook tips geven om uw kind beter te laten eten of slapen of om een leuke activiteit na school te vinden. We kijken samen wat er nodig is. Misschien bent u al geholpen met een gesprek. Als het ingewikkelder is, maken we samen een plan. Ik kan uw kind helpen met tips, gesprekken of een training. Als ouder- en kindadviseur maak ik deel uit van het Ouder- en Kindteam Slotervaart. Daarin werken ook jeugdartsen en jeugdpsychologen die ik kan betrekken. En ook de jeugdgezondheidszorg wordt voortaan vanuit het Ouder- en Kindteam geboden: op de basisschool wordt de gezondheid van iedere vijfjarige en iedere tienjarige onderzocht door een van mijn collega’s. Om goed bereikbaar te zijn voor ouders en kinderen, houd ik spreekuur op school. Op maandag van 12:30 tot 14:00 uur en op donderdag van 11:00 tot 12:30 uur. Ik ben onafhankelijk van school en ga zorgvuldig om met uw informatie. Als ouders het goed vinden, werk ik wel samen met school. Belangrijk is dat uw kind goed en snel geholpen wordt. U kunt mij bereiken via 06-12988816, of b.klein@oktamsterdam.nl . Meer informatie: www.oktamsterdam.nl.