Vervangingen binnen de units

Vrijdag 27 januari 2017

Helaas hebben we de laatste tijd te maken met ziekte van leerkrachten binnen de school. We doen altijd ons uiterste best om dit te vervangen, maar dat lukt niet altijd. Gelukkig kunnen we heel veel oplossen binnen de units en daar merkt u, en ook de kinderen, vrij weinig van. Soms komt er een invaller als die beschikbaar is, waarbij we altijd de voorkeur hebben om zoveel mogelijk eenzelfde invaller in te zetten. Middels dit bericht willen we u informeren over de huidige vervangingen. Juffrouw Marion in unit 3/4 is na de vakantie weer gestart en we kunnen melden dat het erg goed met haar gaat. De verwachting is dat ze na de voorjaarsvakantie weer volledig inzetbaar zal zijn. De afgelopen week hebben we 2x vervanging gehad van verschillende invallers, maar gelukkig komt er de komende 3 weken een vaste vervangster, juffrouw Thea, in groep 3/4a. Juffrouw Fleur gaat in maart met zwangerschapsverlof, maar helaas lukt het haar niet om 4 dagen te blijven werken. Ze zal tot 10 maart blijven werken op de donderdag en vrijdag. Juffrouw Peggy werkt vanaf volgende week van maandag t/m donderdag in unit 7/8, waarbij zij Fleur naast de woensdag ook op maandag en dinsdag zal vervangen. We zoeken nog extra ondersteuning binnen de unit voor de dinsdag en vrijdag, zolang dat niet lukt kunnen juffrouw Fatima en meester Marco ondersteunen.