Bliksemstage 7 maart

Vrijdag 3 maart 2017

Beste ouders,   Aanstaande dinsdag gaat unit 7/ 8 op bliksemstage. De kinderen zijn verdeeld in zes groepen en gaan naar verschillende bedrijven; Bijenkorf Patisserie OLVG Garage 22 Hestia Kinderopvang NH Amsterdam Zuid (hotel) Stadsbank van lening Oudezijds Voorburgwal.   We zijn nog op zoek naar vijf begeleiders. Mochten niet genoeg begeleiders hebben dan gaat de gehele bliksemstage niet door. Dit zou ontzettend jammer zijn voor de kinderen. We vertrekken vanuit school om 8.30 en zullen tussen 13.00 - 14.00 weer terug zijn.  Kinderen moeten hun eigen eten en drinken meenemen. Voor de begeleiders is er maandag een korte bijeenkomst waarbij je informatie ontvangt over het desbetreffende bedrijf. Dit duurt maximaal 15 minuten en vindt plaats op het leerplein van 7/ 8.