Koningsspelen Kasterleepark unit 7/8

Dinsdag 18 april 2017

Beste ouders/verzorgers, Komende vrijdag is het Koningsdag en zijn de Koningsspelen georganiseerd voor Unit 7/8. Dit vindt plaats in het Kasterleepark (Herentalsstraat, Nieuw-Sloten). Wij zullen met de leerlingen met de bus naar het Kasterleepark reizen. Voor de begeleiding hebben wij nog drie ouders nodig. Bent u in de gelegenheid om ons te helpen om deze dag goed en veilig te laten verlopen, meld u zich dan graag bij een van de leerkrachten. We zullen vertrekken om 8.30 uur en rond 13.00 uur zijn we weer terug op school. Wij hopen op uw hulp, want zonder ouders die helpen bij de begeleiding kunnen wij deze dag niet laten doorgaan. Let u er op dat uw kind sport- en regenkleding en eten en drinken meeneemt?