nieuwsbrief schoolvoetbal

Donderdag 17 februari 2022

Beste ouders/ verzorgers,

Na lang beraad is er uiteindelijk een beslissing gemaakt over de selectie en indeling van de schoolvoetbal teams. Er is gezamenlijk besloten om dit jaar voor de groepen 7/8 het schoolvoetbaltoernooi mogelijk te maken. Dit jaar kunnen de groepen 5/ 6 helaas niet mee doen vanwege beperkte capaciteit op de groepen. We hebben niet genoeg vrijwilligers/ personeel om 7 teams te begeleiden, coachen, trainen en te vervoeren. Voor de groepen 7 en vooral groep 8 is het hun laatste kans onze school te vertegenwoordigen, vandaar dat de keuze op deze twee leerjaren is gevallen.

Er zijn 3 teams gemaakt uit de groepen 7/ 8.  Twee teams zullen het KNVB veldtoernooi vertegenwoordigen en 1 team zal het EK toernooi vertegenwoordigen. Het KNVB toernooi is voor leerlingen die wel of niet op voetbal zitten en het EK toernooi is voor leerlingen die niet op voetbal zitten. Alle 3 de teams zijn jongens en meisjes gemengd. Helaas hadden we te weinig aanmeldingen bij de meiden om daar een team van te maken, daarvoor hebben we de meiden verdeeld over de 3 teams.

• Het EK-team speelt haar poulewedstrijden op woensdag 9 en 23 maart, op de velden van voetbalclub DCG. Starttijden van de wedstrijden zijn om 13.00.
  • KNVB team 1 speelt haar poulewedstrijden op woensdag 2 en 16 maart, ook op de velden van DCG. Starttijden van de wedstrijden zijn om 13.00.
  • KNVB team 2 speelt haar poulewedstrijden op 9 en 23 maart, op de velden van DCG. Starttijden van de wedstrijden zijn om 13.00 uur.

Alleen de poulewinnaars gaan door in het toernooi.

Zorg er voor dat je na school meteen naar de velden van DCG rijdt, in verband met vertraging, warming- up en teambespreking.

De kinderen die meedoen moeten zelf voor vervoer zorgen. Dit geldt voor zowel halen als brengen. Het zou fijn zijn als zoveel mogelijk ouders/ verzorgers/ grote broers of zussen dit zouden kunnen verzorgen.

Het beloven mooie en spannende potjes te worden. We hopen op mooi weer en veel winnaars. Onderaan dit bericht staat de indeling van de teams.

Wij hopen jullie hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Hebben jullie nog vragen, loop dan even naar meester Jorge of Jamil voor meer informatie.

Met sportieve groet,

Meester Jorge & Jamil

EK- team:              Coach/ Begeleider:  Derya & Loes

1. Defne (8)
  2. Rania (7B)
  3. Mouna (7B)
  4. Sami (8)
  5. Anas (8)
  6. Mawunyo (8)
  7. Imran B (7A)
  8. Mohammed Sow (7A)
  9. Jawad (7A)
  10. Lahcen (7B)
  11. Berkay (7B)
  12. Erray (7B)

KNVB -team 1:         Coach/ Begeleider:  Jorge & ?

1. Douaa (8)
  2. Oumaira (8)
  3. Mouad (8)
  4. Mohammed (8)