(aanpassing) Kamp 2017 Meeneemlijst

Vrijdag 8 september 2017

Wat neem je mee op kamp?   Dit neemt iedereen mee: Lunchpakket voor de eerste dag met een hervulbaar flesje drinken. Rugtas voor je lunchpakket en de spullen voor onderweg. 1 Tas of koffer waarin je al je spullen doet, met je naam erop. Onderlaken, kussensloop en slaapzak Makkelijke kleding die vies mag worden. Kleding die tegen regen kan, een regenpak bijvoorbeeld. Kleding om in te slapen. Warme kleding voor als het koud weer is of voor ’s avonds. Zwemkleding, badhanddoek Sportkleding Kleding voor de bonte avond Sokken en ondergoed. Goede schoenen die tegen de regen kunnen. Een extra paar schoenen (gympen bijvoorbeeld) Slippers of sloffen voor binnen. Handdoek en washandje. Toilettas (tandenborstel, tandpasta, zeep, shampoo, deo, enz.) Een vuilniszak voor vuile kleding. Medicijnen, indien nodig.   Dit mag je meenemen, maar hoeft niet: Zaklamp. Mobiele telefoon, deze worden wel ingeleverd en wordt alleen gebruikt bij noodgevallen. Je krijgt elke dag om ± 17.00 uur je telefoon een uur terug, zodat je naar huis kunt bellen of gebeld kunt worden. Om 18.00 uur worden ze weer ingeleverd. Fruit Klein spelletje ( bijvoorbeeld speelkaarten)  Dit neem je niet mee: Geld (Dure) sieraden of horloges. MP3, I-pod, PSP, DS enz. Energy drinks, red bull enz. Snoep en chips   Alles wat je meeneemt is voor je eigen verantwoordelijkheid!!