Informatie groep 8 KAMP

Zaterdag 25 augustus 2018

Beste ouders/verzorgers en kinderen van groep 8, Voor sommigen van jullie is de vakantie nog in volle gang, maar het kamp voor groep 8 staat alweer voor de deur. In deze brief vinden jullie alle informatie die nodig is voor het kamp. We gaan kamperen in Beekbergen. Op woensdag 5 september komen de kinderen om half 9 naar school en om 11:00 zal de bus vanaf school vertrekken. Het kamp wordt georganiseerd door Exito. Dit is een bedrijf die speciaal gericht is op het organiseren van evenementen voor groepen en scholen. Op de locatie zullen we verblijven in tenten waarbij de jongens en meisjes apart zullen slapen. Bij de tenten slaapt ook de begeleiding van school en het is een afgesloten terrein. Op dag 1 gaan we samen met de kinderen activiteiten doen. Op dag 2 is er een volledig georganiseerd programma voor de kinderen. Hierbij zijn de kinderen onder professionele begeleiding van Exito en uiteraard onder die van ons. Om de groepsbinding sterker te maken zullen de kinderen tijdens deze dag allerlei samenwerkingsspelen uit gaan voeren. Uiteraard organiseren wij ook een bonte avond! Op de locatie is hier een zaal voor die wij kunnen gebruiken. Het thema is SUMMER!! Dus het is belangrijk dat je daar rekening mee houdt voor de kleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie zomerse jurk, een zwembroek, Hawaii bloemen, iets met vissen, kokosnoten, je kan het zo gek niet bedenken. Hoe gekker hoe leuker! Op de dag van vertrek is het belangrijk dat de kinderen een lunchpakketje mee krijgen. Voor de rest is het eten allemaal geregeld door Exito. Al het eten is gebaseerd op een halal menu. Mocht uw kind nog een ander speciaal dieet nodig hebben geef dit dan tijdig door aan de leerkracht! Nu komt de belangrijkste informatie! De paklijst. Hieronder een paklijst die je kan aanhouden: Lunchpakket voor de eerste dag met een hervulbaar flesje drinken Rugzak voor lunchpakker en de spullen voor onderweg 1 tas of koffer waarin je al je spullen doet, met je naam erop Luchtbed / slaapmatje: er zijn geen luchtbedden/slaapmatjes in de tent aanwezig dus die moet ieder kind zelf meenemen. Slaapzak Kleding om in te slapen Toiletspullen (tandborstel, tandpasta, zeep, shampoo, deo, enz) Handdoek Kleding die tegen regen kan, een regenpak bijvoorbeeld Goede schoenen die tegen regen kunnen en vies mogen worden (oude sneakers) Extra paar schoenen Lange broek en T-shirt, die vies mogen worden Sportkleding Gewone kleding (o.a. sokken en ondergoed) Extra plastic zak voor natte kleding Zwemspullen en badhanddoek Warme kleiding voor als het koud weer is of voor ‘s avonds Kleding voor het thema summer Medicijnen, indien nodig Een glimlach Dit mag je meenomen, maar hoeft niet: Zaklamp Fruit Klein spelletje Dit neem je niet mee: Mobiele telefoon Dure sieraden of horloges Energy drinks, red bull enz. Snoep en chips  geld  Alles wat je meeneemt is voor je eigen verantwoordelijkheid. Er wordt gecontroleerd!! Op vrijdag 7 september rond 12 uur zijn we weer terug zijn op school. We lunchen gezamenlijke op school met groep 7 om met hen het jaar verder te openen. Via Whats-app wordt het thuisfront elke dag op de hoogte gehouden doro foto's. Wil je als ouder op de hoogte worden gehouden geef dan je nummer door aan Ines. Voeg bij het nummer de volgende informatie: Naam van zoon of dochter Eigen naam Mobiele nummer In de groepsapp of verzendlijst (het verschil tussen groepsapp en verzendlijst is dat andere ouders geen informatie van je krijgen) Je kunt de informatie aan Ines geven of aan de leerkracht. Als een kind erge heimwee krijgt kan er gebeld worden.   Wij kijken erg uit naar het kamp en hebben er heel veel zin in!! Groet van het kampteam   P.S. Mocht u nog niet hebben betaald voor het kamp. Kosten zijn €80. Je kunt ook het bedrag van de ouderbijdrage 2018-2019 van €20,- toevoegen en €100,- overmaken naar NL66INGB0673897990 t.n.v. Huizingaschool. Graag naam van het kind vermelden.