Afspraken op de voorschool

Maandag 26 maart 2018

Beste ouders/verzorgers van de voorschool, Zoals jullie gehoord en gemerkt hebben, hebben wij samen met de basisschool afspraken gemaakt wat betreft het ophalen en brengen van de kinderen. Op die manier kunnen de kinderen en leerkrachten rustiger de dag beginnen. We hopen op een goede samenwerking met U, om rust te kunnen creƫren op de basisschool. Als voorschool hebben wij de volgende afspraken gemaakt: De bedoeling is dat de groepen A, B en C in de ochtend om 08:30 uur via de hoofdingang gebracht worden en de ouders/verzorgers om 08:45 uur vertrekken via het buitenspeelplein van de voorschool. Wij hopen dat u rekening houdt met de tijd, want de deuren sluiten om 08:30 uur. Kinderen van de groepen A en B worden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 14:00 uur opgehaald via de hoofdingang van de basisschool. Groep A wordt op woensdag om 12:30 uur opgehaald via het buitenspeelplein van de voorschool. Groep B wordt op woensdag gebracht om 13:00 uur en opgehaald om 17:00 uur via het buitenspeelplein van de voorschool. Groep C wordt op elke schooldag om 13:30 uur opgehaald via het buitenspeelplein van de voorschool. Als U eerder aanwezig bent, dan wacht U buiten het hek van het grote schoolplein. In het begin is het een beetje ingewikkeld, maar als we er samen voor gaan, lukt het ons vast en zeker! Met vriendelijke groet, Voorschool leidsters.