Brief voor begeleiders Unit 1/ 2

Dinsdag 19 juni 2018

Regels en afspraken voor begeleiding schoolreis Unit 1 / 2:   We verzamelen om 8.30 op school in de klas. In het park verzamelen we om 14.45 uur bij de uitgang, zorg er dus echt voor dat je er om 14.45 uur bent. Dan hoeft niemand op elkaar te wachten en zijn we op tijd op school terug. Ga met de kinderen voordat we de bussen in stappen naar het toilet. De kinderen die in jou groepje zijn ingedeeld door de leerkracht mag je niet onderling met andere ouders ruilen. Kinderen hebben een lunchpakket mee vanuit huis. We trakteren niet op patat, ijs, limonade, chips, snoep en dergelijke… ( er zijn namelijk kinderen met bepaalde allergieën) Ook verzoeken we om geen souvenirtjes te kopen. Zorg ervoor dat kinderen regelmatig naar het toilet gaan, zo voorkomen we plas-ongelukjes. Foto’s en video’s die er worden gemaakt niet op social media delen! In het park zijn er attracties op en in het water, het is absoluut verboden om daar te gaan spelen. Dit mag echt niet!!!                          We maken er samen een zonnige dag van!