nieuwsbrief schoolvoetbal

Dinsdag 1 maart 2022

Beste Ouders/ verzorgers,

Morgen begint het schoolvoetbal voor het KNVB team 1. Het KNVB team 2 en EK team zullen volgende week woensdag starten.

Wij zullen om 12.15 verzamelen in de gymzaal en dan die kant oprijden. Een aantal leerlingen hebben vervoer een aantal leerlingen niet. De kinderen die geen eigen vervoer hebben en met een ouder of leerkracht mee rijden, zullen tussen 16.00 en 16.30 weer bij school worden afgezet.

Zorg ervoor dat je voetbalkicksen,  een zwarte korte broek en scheenbeschermers als je die hebt mee neemt naar het toernooi. De voetbalshirtjes zullen bij voetbal club DSG worden uitgedeeld. De leenshirtje moeten de volgende dag weer bij meester Jamil worden ingeleverd zodat ze gewassen en opnieuw gebruikt kunnen worden.

Het is ook belangrijk dat je wat eten mee neemt voor de middag, dit wordt namelijk niet door de school of de mensen van de organisatie geregeld. Ik hoop jullie hierbij voldoende geinformeerd te hebben.

Met sportieve groet,

Meester Jamil en Jorge