weeknieuws 7-11 maart

weeknieuws 7-11 maart

Zondag 6 maart 2022

Beste ouders,

Samen met de kinderen hadden we een mooie en leerzame week. In de bovenbouw is vaak gesproken over de oorlog in de Oekraïne. 

Controle leerplicht

Fijn dat steeds meer ouders op tijd zijn. We willen ouders er ook op wijzen dat kinderen op tijd worden opgehaald. De leerplicht gaat hier ook extra naar kijken in het overzicht wat de school stuurt.

Boekenmarkt

Op 9 maart is er een boekenmarkt. Om 8.30u is de markt gericht voor kinderen van groep 1-4 en om 9.00u voor kinderen van groep 5-8. Kom allen naar de markt en neem klein geld. De opbrengst gaat naar een hangmat voor op het nieuwe schoolplein. Na de zomervakantie zal de Huizingaschool een nieuw groen schoolplein krijgen. Het was van vele kinderen een wens om hier een hangmat in te krijgen. 

Schoolfotograaf

De meeste kinderen zijn afgelopen week op de foto gegaan. Binnenkort komt de fotograaf nog een keer om de kinderen die er niet waren op de foto te zetten.

Terugblik ouderbijeenkomst 4 maart Lentekriebels.

Dertig ouders zowel moeders als vaders waren bij de bijeenkomst. Veel ouders gaven in de nabespreking terug dat zij het als fijne bijeenkomst hadden ervaren. Er werd goede informatie gegeven en helder uitgelegd

Sommige ouders gaven aan het in eerste instantie het een moeilijk onderwerp te vinden, wat ga je met seksuele voorlichting doen bij bijvoorbeeld kleuters. Nu hebben de ouders veel meer beeld hiervan. We gaan het niet over seks hebben. We gaan het hebben over onderwerpen die passen bij de seksuele ontwikkeling van kinderen. Ook onderwerpen als weerbaar zijn, jezelf mogen zijn, wat kan wel en niet tussen mensen en verliefd zijn komen aan de orde. Het thema van het thema lentekriebels is dit jaar: Je lijf is van jou. Binnenkort hier meer informatie over. 

Schoolfruit

Peer, appel en sinaasappel.

 

Namens het Huizingateam een mooie week gewenst.  

 

Agenda

16 maart                          studiedag, kinderen vrij

15 april                             Goede vrijdag, kinderen vrij

18 april                             2e paasdag, kinderen vrij

25april-6mei                   Meivakantie

 

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl