nieuwsbrief schoolvoetbal

Dinsdag 8 maart 2022

Beste ouders/ verzorgers,

Morgen begint het schoolvoetbal toernooi voor het KNVB team 2 en het EK team.

Het KNVB team 2 zal haar wedstijden om 13.00 en 14.00 uur spelen. Ik verwacht dat we rond 3 uur weer terug zullen zijn op school. De meeste leerlingen worden gebracht door een ouder,  een aantal leerlingen zullen mee rijden met een leerkracht of begeleider. Het KNVB team 2 moet om 12.15 verzamelen in de gymzaal. We zullen vanuit daar gezamenlijk vertrekken.

Het EK team speelt haar eerste wedstrijd pas om 15.00 uur en heeft haar laatste wedstrijd om 17.30. Leerlingen van deze ploeg moeten echt door een ouder, oudere broer of zus,  zelf op de fiets of met het openbaar vervoer naar het toernooi komen. Veel leerlingen worden gelukkig al gebracht door een ouder. Een aantal leerlingen zullen met een andere ouder mee rijden. De leerlingen die geen eigen vervoer hebben moeten dus om 14.15 verzamelen op het kleine schoolplein. Hier zullen zij mee rijden met 2 ouders die extra leerlingen mee kunnen nemen. De wedstrijden vinden weer plaats bij voetbalclub DCG.

Zorg ervoor dat je voetbalkicksen/ kousen, een zwarte korte broek en scheenbeschermers als je die hebt mee neemt naar het toernooi. De voetbalshirtjes zullen bij de voetbalclub of op school worden uitgedeeld. Deze dienen de volgende dag weer bij meester Jamil te worden ingeleverd zodat ze gewassen en opnieuw gebruikt kunnen worden.

Verder is het belangrijk dat je wat eten en drinken mee neemt voor de middag, dit wordt namelijk niet door de school of het toernooi verzorgd. Ik hoop jullie hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en wens alle jongens en meiden veel succes en plezier.