weeknieuws 11-14 april

Zondag 10 april 2022

Beste ouders,

Het is de tweede week van de ramadan. Mooi hoe de ramadan samen door het team en de kinderen wordt beleefd. Er wordt elke dag bij stil gestaan en kinderen vertellen er ook veel over.

Het weer wordt gelukkig beter. Er worden creatieve activiteiten gedaan binnen de school. Op de ramen ziet u hiervan het resultaat.

Veel kinderen in de bovenbouw doen mee aan de Ramadan. Sommige kinderen geven aan honger te hebben, ook zien we dat kinderen moe zijn of zelfs in slaap vallen. Wilt u goed hierop letten. De dagen op school zijn voor de kinderen intensief en het is fijn wanneer ze hier voldoende energie voor hebben. Mocht het zijn dat de leerkracht merkt dat uw kind minder tot leren komt dan zal de leerkracht contact met u opnemen.

Heupoperatie Stanley

De operatie is goed gegaan Stanley maakt het goed. We wensen Stanley veel sterkte met het herstel.

Schoolfruit (let op dinsdag, woensdag en donderdag)

Druiven, appel en peer

Deze week

Er zijn deze maand geen koffieochtenden.

Vrijdag 15 april zijn de kinderen vrij! En ook maandag 18 april.

Een mooie week, lieve groet van het Huizingateam

15 april                             Goede vrijdag, kinderen vrij

18 april                             2e paasdag, kinderen vrij