weeknieuws 16-20 mei

Zondag 15 mei 2022

Beste ouders en kinderen

We zijn afgelopen week goed gestart. Bij het schoolvoetbal zijn de kinderen 3e geworden.  De kinderen waren zeer enthousiast en werkten goed samen. Begeleiders en toeschouwers hebben ontzettend genoten. Speciale dank aan Dereya en Anissa zonder deze moeders was het schoolvoetbal niet zo’n succes geweest.

Afgelopen week was groep 8 naar een voorstelling in de Krakeling.

Schoolreis

Bijna de helft van de ouders hebben betaald, dank hiervoor. We komen nog vele gelden te kort daarom nogmaals de oproep heb je nog niet betaald kom langs! Op dit moment hebben we de uitdaging om bussen te vinden. Doordat we zo laat zijn met het aanvragen zijn alle busmaatschappijen volgeboekt.

Warme week

Aankomende week wordt het warm. Het is goed om uw kind in de ochtend in te smeren, de zon is al zeer sterk.

Woensdag 18 mei

Koffieochtend 8.30u-9.30u

Aankomende koffieochtend willen we graag in gesprek gaan over de invulling van de oudercommissie. Wat doet de oudercommissie en hoe kunnen we ouders binnen de school zo goed mogelijk inzetten.

25 mei studiedag kinderen vrij

26 en 27 mei – hemelvaart kinderen vrij

3 juni kleuters om 12.00u uit

6 juni – Pinksteren (kinderen vrij)