weeknieuws 20-24 juni

Zondag 19 juni 2022

Beste ouders en kinderen, 

Eindelijk was het zover en konden de kinderen weer op schoolreisje. Het was een groot succes! De kinderen, maar ook de leerkrachten hebben enorm genoten van dit uitje. Iedereen die heeft meegeholpen, bedankt voor het begeleiden.  

Groepsindeling 

Wij zijn heel blij om u te melden dat al 4 weken voor de zomervakantie de formatie van 2022-2023 rond is. Aankomende vrijdag, zullen wij bij het uitdelen van de rapporten de groepsindeling bekend maken, samen met de namenlijst van de nieuwe groep. Op de schoolpraat-app kunt er vrijdag alle informatie over vinden.  

Afscheid Stanley 

Wij willen u vast meedelen dat meester Stanley ons helaas gaat verlaten, omdat hij een mooie kans heeft gekregen in Almere. Hieronder staat zijn bericht. 

Beste ouders/ verzorgers en kinderen van de Huizingaschool, 

In dit bericht wil ik u mededelen dat ik de Huizingaschool aan het eind van het schooljaar ga verlaten. Drie jaar geleden ben ik van leerkracht doorgegroeid naar adjunct-directeur. Ik voel dat ik nu klaar ben voor de volgende stap. Ik heb de kans gekregen om aan de slag te gaan als directeur op een basisschool in Almere, daar zal ik na de vakantie starten. 

De Huizingaschool is voor mij de plek waar ik de afgelopen 11 jaar met heel veel plezier heb gewerkt. Hier heb ik heel veel kinderen zien opgroeien. Ik ben enorm trots dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren. Het team, de kinderen en ouders zal ik enorm gaan missen, want stiekem ben ik van de Huizingaschool gaan houden. De Huizingaschool staat er goed voor en met dit sterke team, weet ik, dat zij zich goed blijven ontwikkelen in het belang van uw kind. Hierdoor kan ik de school met een gerust hart verlaten. 

Laten wij ervoor nu nog een paar leerzame, mooie en gezellige weken van maken samen. 

Ik wil jullie alvast bedanken voor het vertrouwen, maar ik zie en spreek jullie vast nog wel! 

Hartelijke groet, 

Stanley  

 

Woensdag 22 juni 

8.30u Koffieochtend  

 

Vrijdag 24 juni  

Kinderen om 12.00 uur vrij 

 

Agenda  

24 juni – kinderen om 12.00 uur uit(rapport mee & klassenindeling bekend) 

27-29 juni - rapportgesprekken 

15 juli  Studiedag (kinderen vrij) 

16 juli start vakantie 

 

Een gezonde groet,  

Huizingateam 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl