weeknieuws 29aug - 2sept.

Zondag 28 augustus 2022

Beste ouders/verzorgers en kinderen,

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad. Wij hopen dat iedereen gezond uit de vakantie is gekomen en dat de kinderen weer zin hebben om naar school te gaan. Wij kijken er in ieder geval weer naar uit om te starten en iedereen weer te zien.

Aanstaande maandag (29 augustus) starten alle kinderen weer! We ontvangen u graag op het plein. Het kan zijn dat dit op het grote plein is omdat er hard wordt gewerkt aan het kleine plein. Het nieuwe schoolplein is bijna klaar (zie foto’s). Alle ouders mogen om 8.30u mee de klas in.

Afgelopen week hebben de juffen en meesters weer hard gewerkt voor alle voorbereidingen. Ze zijn startklaar om met jullie kinderen er weer een mooi jaar van te maken.

Rond het team:

• Susan is op vrijdag vrij. Directiezaken worden op andere dagen waargenomen. Voor spoed zaken kan er contact worden gelegd met Berdien, zij zal dan contact opnemen met Susan.
  • Fatima is één dag per week brugfunctionaris net als afgelopen jaar.

Algemene zaken:

• Nog even de aandacht voor de schooltijden.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08.30 uur - 14.30 uur.

Woensdag: 08.30 uur – 12.15 uur.

Graag zien we dat alle kinderen om 8.30 uur in de klas zijn.

• We zijn een gezonde -en waterschool. Geef uw kind fruit/groente mee voor het fruitmoment en een bruine boterham met gezond beleg voor de lunch. Bij ons op school drinken de kinderen alleen water. U kunt een waterfles met naam meegeven aan uw kind.
  • We delen gezonde traktaties uit! Voor de leerkracht geen traktatie.
  • Is uw kind ziek geef dit dan op tijd door via de schoolpraatapp onder de button absentie.
  • De vrije en bijzondere dagen staan in de kalender van de schoolpraatapp.
  • Alle belangrijke informatie gaat via de schoolpraatapp.
  • De groepen communiceren via groepsnieuws. Alle ouders zijn gekoppeld aan de nieuwe groep. Niet gekoppeld meld je dan bij Susan of Zahra.
  • Aankomende week krijgen alle kinderen een jaarrooster op papier, waarop alle belangrijke informatie van de school staat.

Wij zien elkaar weer a.s. maandag 29 augustus en verwelkomen wij jullie op het schoolplein.

Wij hebben er weer zin in, jullie ook?

Namens het team groet, Susan